Heilig Hart Putte logo

Lierbaan 46, 2580 Putte

015/22 99 22
KBO: BE0457.207.223

Heilig Hart Putte

Werking huismoeders

4 oktober 2018

Beste collega’s

 

Graag even een korte communicatie rond de werking van de equipe huismoeders. De voorbije periode is door afwezigheden de werking in de equipe huismoeders niet optimaal verzekerd. Dit heeft uiteraard ook een weerslag op de werking van het volledige huis.

 

De teamleiders hebben steeds geprobeerd om met ingrepen in de planning de optimale bezetting (zo goed mogelijk) te bereiken, maar meer fundamentele acties zijn uiteraard ook nodig en daar is achter de schermen al aan gewerkt.

 

In dat kader zijn er rond de bezetting in de equipe huismoeders al een aantal zaken te melden:

 

  • Vanaf 15 oktober zal Leroy Dupont de groep logistiek medewerkers komen versterken. Leroy kent het huis gezien hij hier al werkte als jobstudent.
  • Minder goed nieuws hebben we rond Brindusa Elsen. Zij werd door haar behandelende artsen als definitief arbeidsongeschikt verklaard. Dit maakt dat zij niet meer kan en zal komen werken. Er is ondertussen een vacature geplaatst om deze plaats in de groep huismoeders in te vullen en we hopen dat er snel iemand aan de slag kan.

 

We blijven, nu samen met het nieuwe diensthoofd Valerie, ondertussen verder werken aan een stabiele en gemotiveerde equipe van huismoeders en –vader(s) en zullen indien nodig hierover verder communiceren.

 

Ondertussen willen we ook de aanwezige huismoeders bedanken voor hun inzet en moeite om in periodes van onderbezetting toch het beste van zichzelf te geven. Ook dank aan de collega’s binnen de zorgequipes om hun flexibiliteit en bijspringen om de logistieke taken tot een goed einde te brengen.

 

Met vriendelijke groeten

 

Tom Vieren

Geef een reactie

<< Terug naar Mededelingen