Heilig Hart Putte logo

Lierbaan 46, 2580 Putte

015/22 99 22
KBO: BE0457.207.223

Heilig Hart Putte

Vrijwilligers

Werking

Toegewijde vrijwilligers nemen een belangrijke plaats in bij de dagelijkse zorg voor het welzijn van onze bewoners.  Zij zorgen voor een meerwaarde in het woonzorgcentrum: een bezoek brengen aan een eenzame bewoner, voorlezen uit de krant of samen boodschappen doen, gaan fietsen of wandelen met de bewoners, bewoners begeleiden bij activiteiten, uitstappen of marktbezoek, het helpen bij het openhouden van de cafetaria.

Ben je geïnteresseerd om een steentje bij te dragen als vrijwilliger? Geef dan een seintje aan één van de medewerkers van het team wonen en leven: 015 22 99 22 – animatie@hhart-putte.be

Goede afspraken maken goede vrienden: daarom sluiten wij een contract af met de vrijwilligers. Die overeenkomst biedt een aantal zekerheden voor de vrijwilliger.  Zo bieden wij onze vrijwilligers een vergoeding van gemaakte onkosten in opdracht, een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en een ongevallenverzekering.

Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Vrijwilligers
Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Vrijwilligers

Word vrijwilliger

Je wil iets betekenen voor anderen?  Je hebt een hart voor ouderen? Je hebt een talent dat je graag wil inzetten? Je hebt een hobby dat je graag wil delen?
Word dan vrijwilliger in ons woonzorgcentrum!
Momenteel zoeken we vrijwilligers voor:

  • regelmatige wandeluitjes met bewoners
  • fietstochtjes met onze bewoners in de elektrische riksjafiets
  • begeleiding van bewoners bij een zinvolle en leuke dagbesteding
  • begeleiding van bewoners tijdens uitstappen
  • ...

Contacteer ons

Contacteer de dienst animatie via animatie@hhart-putte.be of bel gewoon direct: 015 / 22 99 22