Heilig Hart Putte logo

Lierbaan 46, 2580 Putte

015/22 99 22
KBO: BE0457.207.223

Heilig Hart Putte

overstap medicatie en medicatierobot naar Zorg&Farma

21 december 2018

Beste collega’s

 

De Putse apothekers en wijzelf hebben in onderling overleg beslist om de samenwerking rond de medicatie en medicatierobot stop te zetten. We hebben gepland om vanaf 1 februari 2019 samen te werken met Zorg&Farma. Tot en met 31 januari blijft de huidige werking bestaan.

 

Wat verandert er? In principe weinig. We gaan wel naar een nog handiger systeem voor medicatiebedeling waarbij ook veel korter op de bal medicatie kan doorgegeven worden (3 x per week) en dan ook onmiddellijk in de zakjes terechtkomt. In de komende weken zal Yves Van Bastelaere, de apotheker die vanuit Zorg&Farma aan ons is toegewezen, deze uitrol volledig komen toelichten en begeleiden. Ook de nodige vorming (opfrissing) rond gebruik van Geracc in dit kader zal voorzien worden. Ook een bezoek aan de site van Zorg&Farma in Mechelen waar je de medicatierobot in werking kan zien en het proces van het pilletje in het doosje tot de afwerking van de bestelling voor het wzc, is voorzien. Binnenkort volgt meer info rond de concrete datums waarop één en ander voorzien wordt.

 

Kortom, we hopen met deze samenwerking met Zorg&Farma heel het gebeuren van medicatie verder te stroomlijnen, vereenvoudigen, klantvriendelijker te maken.

 

Alvast dank voor jullie inzet en enthousiasme om van dit project mee een succes te maken.

 

Met vriendelijke groeten

 

Tom Vieren

Geef een reactie

<< Terug naar Mededelingen