Heilig Hart Putte logo

Lierbaan 46, 2580 Putte

015/22 99 22
KBO: BE0457.207.223

Heilig Hart Putte

Nieuws voor onze medewerkers

29 november 2018

Beste collega’s

 

Graag brengen we jullie op de hoogte van een aantal zaken:

 

  • Allereerst nieuws rond twee nieuwe collega’s:
    • Inge Leuridan is op 19 november gestart in de animatieploeg. Zij vervangt Marijke Stroobants die er even tussenuit is omwille van haar zwangerschap en nadien met geboorteverlof.
    • Marijke Arickx wordt vanaf 21 januari 2019 de nieuwe medewerker op de personeelsadministratie in opvolging van Sabine Van der Vloedt. Sabine zal vanaf zich vanaf dan terug ontfermen over het onthaal, zoals vroeger al werd meegedeeld.

 

  • Daarnaast willen we jullie ook informeren over de functiewijziging van Magda Cornelis:

Magda, teamleider op woonafdeling 1 heeft aan de directie de vraag gesteld om een carrièreswitch te mogen maken. Concreet wil zij voortaan graag als verpleegkundige aan de slag. De reden en de jobinhoud waarom zij destijds gekozen heeft om hoofdverpleegkundige te worden, zijn in de functie van teamleider zo anders en zo geëvolueerd dat Magda zich niet meer echt gelukkig voelt in die functie. Daarom is na onderling overleg ingegaan op de vraag van Magda en zal zij in de toekomst werken als verpleegkundige. Tot het moment dat er een nieuwe teamleider is, zal Magda nog de lopende zaken als teamleider opvolgen.

 

Vanuit het huis en de directie houden we eraan om Magda uitdrukkelijk te danken voor al de

jaren dat zij zich met hart en ziel heeft ingezet om haar rol als teamleider concreet in te vullen. Daarnaast hebben we ook respect voor de eerlijke en open, maar niet altijd even vanzelfsprekende vraag, naar een carrièreswitch. We zijn er van overtuigd dat Magda als verpleegkundige een waardevolle collega in de equipe verpleegkundigen zal zijn en ook binnen het volledige zorgteam van ons huis.

 

Er zal vrij nu vrij snel een vacature verschijnen op de website van VDAB voor de aanwerving van een nieuwe teamleider – deze staat uiteraard ook open voor interne kandidaten.

 

  • Dan ook nog iets over de attractiviteitspremie: wij hebben het bericht gekregen dat binnen het paritair comité voor de ouderenzorg (dat van ons dus) tussen de werknemers en werkgevers is overeen gekomen dat de attractiviteitspremie voortaan samen met de eindejaarspremie wordt betaald. Dus dat wil zeggen dat de attractiviteitspremie samen met de eindejaarspremie bij het loon voor de maand december wordt betaald in plaats van met het loon voor de maand november. We zullen het loon van de maand december dan ook uitbetalen op 31 december, dan is het voor iedereen een fijn eindejaar.

 

  • Tot slot nog in verband met de griepvaccinnatie: IDEWE kan op 30 november niet aanwezig zijn voor de tweede beurt vaccinaties. We hebben daar zelf een mouw aangepast: in de week van 3 december voorzien we zelf nog drie vaccinatiemomenten hier in huis. We zullen in de personeelsgang aan de linnenkamer nog een lege planning ophangen, waar gevraagd wordt om je vooraf in te schrijven hiervoor.

 

Met vriendelijke groeten

 

Tom Vieren

Geef een reactie

<< Terug naar Mededelingen