Heilig Hart Putte logo

Lierbaan 46, 2580 Putte

015/22 99 22
KBO: BE0457.207.223

Heilig Hart Putte

Assistentiewoningen Kloosterhof

Aanpalend aan ons wzc zijn er ook 12 flats voor senioren, waar de nadruk ligt op zelfstandig en comfortabel wonen. Deze flats zijn erkend als assistentiewoningen. Dit wil zeggen dat:

  • De bewoner zelfstandig verblijft in de flat, eventueel ondersteund door mantelzorg(ers);
  • De mantelzorg ondersteund kan worden door professionele thuiszorg;
  • Elke bewoner een zorg- en dienstenpakket op maat kan samenstellen;
  • Wanneer de flatbewoner zijn zorgafhankelijkheid zodanig toeneemt dat zelfstandig wonen niet meer haalbaar is, deze met voorrang terecht kan in ons woon- en zorgcentrum.
Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Assistentiewoningen
Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Assistentiewoningen

Elke flat bestaat uit een inkomhal, living en afzonderlijke volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer, badkamer met inloopdouche en toilet, een terras.  Elke flat heeft tevens een eigen oproepsysteem, branddetectie en elektrische zonnewering.  Ook alle modern comfort en alle nutsvoorzieningen (telefoon, kabel, internet) zijn voorzien.  Vanuit de flat kan via de videofoon de toegangsdeur geopend worden. Ook welopgevoede huisdieren kunnen samen met hun baasje een nieuwe thuis vinden in onze assistentiewoningen.

U kan uw comfort nog verhogen door gebruik te maken van de diensten die worden aangeboden vanuit het wzc: zo kan u onder andere beroep doen op onze maaltijdservice. Maar ook de cafetaria en de evenementen die we organiseren, zijn vrij toegankelijk voor de bewoners van onze assistentiewoningen.

Meer weten over onze assistentiewoningen? Je kan hiervoor terecht bij onze sociale dienst:

e-mail: kathleen.van.den.bosch@hhart-putte.be

telefoon: 015 22 99 21

Assistentiewoningen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Assistentiewoningen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf