Heilig Hart Putte logo

Lierbaan 46, 2580 Putte

015/22 99 22
KBO: BE0457.207.223

Heilig Hart Putte

Algemene informatie

Ontspanning

Cafetaria: de verbruikszaal is dagelijks open van 14.00 tot 17.30 uur en bevindt zich naast de kapel.

Bibliotheek: het  woonzorgcentrum beschikt over een bibliotheek met boeken met groot lettertype. Om de 14 dagen komt de rijdende bibliotheek van Putte langs op elke kamer.

Kapster en pedicure: wij beschikken over een volledig ingericht beautysalon. De bewoner kan hier terecht voor een afspraak bij de kapster of pedicure.  Twee verzorgingsbeurten per maand bij de kapster zijn inbegrepen in de dagprijs, bijkomende beurten worden aangerekend. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is de pedicure aanwezig.  Pedicure en manicure zijn begrepen in de dagprijs.

Animatie en ergotherapie: deze disciplines werken voortdurend aan een aangenaam leefklimaat en huiselijke sfeer voor de bewoners. Wij hechten belang aan zelfredzaamheid en autonomie. Wanneer nodig begeleiden onze ergotherapeuten de bewoner tijdens dagelijkse activiteiten, als ochtendtoilet, relaxatiebaden en maaltijden.  Ook bewoners met dementie hebben hier nood aan. Voor hen werd dan ook een snoezelruimte en een lokaal voor watertherapie ingericht.  Dagelijks organiseren onze ergotherapeuten en animatrices activiteiten in groep of individueel voor alle bewoners, zoals lotto en kaartspel, zitturnen, kooksessies, verjaardagsfeestjes, zangkoor, snoezelen, ...  Wij organiseren hier eveneens regelmatig uitstappen in kleine groepen.

Activiteiten: maandelijks verschijnt ons "Huiskrantje".  Naast bewonersnieuws kan je hierin ook de activiteitenkalender terugvinden.  Deze zijn ook online beschikbaar.

Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Ontspanning
Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Ontspanning
Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Ontspanning

Assistentiewoningen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Assistentiewoningen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf