Heilig Hart Putte logo

Lierbaan 46, 2580 Putte

015/22 99 22
KBO: BE0457.207.223

Heilig Hart Putte

Algemene informatie

Het woonzorgcentrum is rustig gelegen, in een aangename dorpskern, met boeiend winkelcentrum.
We zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, vanuit o.a. Heist-op-den-Berg, Mechelen en Lier. (Meer informatie op onze contactpagina.)

De bewoner brengt eigen kledij en toiletgerief mee.  Voor persoonlijke kledij is het noodzakelijk dat elk kledingstuk voorzien is van een naametiket.  De familie kan zelf de kledij wassen of beroep doen op de wasserij.  De kamers worden natuurlijk dagelijks fris gepoetst.   

Post kan dagelijks ontvangen of verzonden worden: op alle afdelingen wordt de post bedeeld door de ergotherapeut of de animatrice.  Aangetekende zendingen worden door de postbeambte aan het onthaal bezorgd: deze worden dan direct aan de bewoner of aan een familielid overhandigd.  Uitgaande post kan de bewoner aan het onthaal afgeven.

De bewoners zijn vrij hun dag en tijdsbesteding zelf in te delen.  Enkel het uur van de maaltijden is vastgelegd, omdat de keuken uitbesteed wordt aan een daarvoor gespecialiseerde onderneming.  Wanneer u als niet-bewoner wenst te blijven eten, dient U dat tijdig telefonisch aan te vragen. 

We organiseren heel wat activiteiten, waarop de bewoners zich eenvoudig kunnen inschrijven.

Woonzorgcentrum Heilig Hart Putte - Algemene Informatie

Assistentiewoningen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Assistentiewoningen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf